Шпил церков

Анжелика Машина
Шпилі церков

Шпилі золотих церков
Манять мене знов,
У Києві їх багато,
І треба це знати!

Ходжу в одну церквушку,
Де моя душа відпочиває,
Куплю свічку за двушку,
І молюся ревно, бо знаю
Скільки гріхів у мене,
Грішна, я грішна,
І вистачає сил у мене,
Горе підходить, невтішна,
Стаю мов тополя,
Плачу, сльози рікою,
Плачу разом з тобою,
Плачу до болю!

Шпилі золотих церков,
Манять мене знов,
У Києві є одна,
Рідна, на всі віка!               
14.06.2015 р.