Укра на

Рай Элеев
Менi дуже боляче, що мене розтинають.
Немовби той шмат м`яса, що до до псiв кидають.
Менi дуже боляче, що всi як брат на брата.
Горить моя душа, немов ворожа хата.
I не знайти вже мiсця, де можна просто бути.
I де не мае болю, де можна все забути.
Менi дуже боляче, твоя я Україна.
Ти збережи мене, бо я твоя родина.