Дождж. Аблокi. Цiшыня

Махнач Сергей Юрьевсын
Дождж. Аблокi. Цішыня.
Словы не патрэбныя.
Ластаўчына мітусня.
З неба кроплі срэбныя
Моўчкі падаюць уніз.
Кветкам падабаецца
Свежасць летніх навальніц.
Чэрвень прачынаецца.

15.06.2015