Почни з себе

Евгений Терлецкий
Чого ти чекаєшь на цій зупинці
Навіщо втрачаєш час?
Вона залишається наодинці
Тож будь з нею поруч.
Так все стає неважливим
Коли відстань вже нездолана для вас
Як нібито ніч розрізає
Шаленна злива

I неможливим
здається
Знайти один одного
В темряві. Жодного
руху не витрачаючи
Змінити щось


Починай з себе
Якщо хочешь змін на краще.         
Починай з себе
Навіть якщо буде важче
Починай з себе
Починай з себе
Починай
Не зволікай

Чому ти застряг на цій сторінці?
Навколо ще купа книжок.
Ніколи не стій на місці,
місця займають.
Якщо це будешь не ти,
хтось інший отримає ліпший квиток.
Бо ті що живуть на повну,
не зволікають.