Край мого щастя

Лидия Елена
Мій край-це край мелодій і натхнення!
Де зупинився подих Боже Твій,
В розквітлій квіточці із рання ,
І в вишиванці маминих надій!

Прикрасив кольорами край мій
Убравши в оксамитову любов,
Що барвами виспівує природа,
Шовковим вітром звідусіль!

А там далеко,ген за лісом ,
Вечірнє сонечко всміхається до гір,
Маленькі промені загралися із вітром,
Де квітнуть квіти радості і мрій!

Шепочуть ніжно по долині
Калини кущики рясні,
І червоніють мов дівчина,
Червоні ягоди чарівності її!

Ти чуєш,з радістю серденько,
Виспівує Творцю хвалу щодня.
І вітер там вклоняється тихенько,
За чисте,світле небо й майбуття!