Ольга Алексеева - 5 Обними меня

Юлияна Великова
Обними меня...
    А.Г. (Р)

Обними меня, я так желаю
Утонуть в объятиях твоих,
Зацелуй меня, все принимаю
Ласку рук и ласку губ твоих.

Превела на Български: Юлияна Донева

ПРЕГЪРНИ МЕ

Прегърни ме, аз така копнея
да потъна в твоите обятия,
целуни ме, всичко ще приема,
на твоите ръце и устни ласките.