Чар1вн1 кв1ти

Игорь Бережной
Багато світла в червні,
Дощів та теплоти
І квітнуть в барвах рясних
Квітки ці чарівні.

В коханні нетерплячі
Зривають пелюстки,
А найщасливіщі
Сплетають у вінки.

Сяють – посміхаються
Улюбленці краси
Як же називаються
Ці квіти чарівні?..