Пани моi голоколiнцi...

Ерёмин Валерий Алексеевич
На печі сидять і ногами совають.
                (народне прислів'я)
            
           БАЙКА

Давно зробилась справа спільна
І УкраЇна стала вільна.
Земельний Рай,краса безмежна
Навіки вільна й незалежна.

Ми нову владу вибирали,
З завзяттям їй рукоплескали.
На смерть стояла на майдані
"Небесна сотня"-сини славні.

Ото нам радість-дні безхмарні
Заводи,фабрики державні.
І ми не там якісь приблуди,
А вельми вже шановні люди.

Живем,на те є божа воля
Ми,як усі,така в нас доля.
Палаци,замки-все як треба
Верхівки тягнуть аж до неба.

Будуєм з золота вбиральні
З потоку справ,це більш нагальні.
Та кожен знай до себе горне,
Що не політик-в роті чорне.

Усі хапуги,казнокради
Законно злізлися до ради.
Беруть собі,беруть і жінці,
Беруть і дітям на гостинці.

Було завжди при всякій владі
Хто є при владі той у раді...
Сидять по тюрьмам оппоненти
Бо не змінились президенти.

Ідуть до нас усякі "німці".
Несуть обіцянки й гостинці.
Якщо не станеш на заваді.
Дивись- воно уже й при владі.

Та хай би їх чорти забрали,
-Останню свиту відібрали.
А гроші, що дають для Неньки
Ідуть на всякі витребеньки.

Ви недивуйтеся ,по нормі.
По праву ціни всі "законні".
Та діти плачуть бо голодні
І батареї в нас холодні.

В верховній владі про це знають
І нові зміни нас чекають.
Бо як не зверне до народу
Їй не дадуть тоді проходу.

При всякій владі і по нині
Кричали Слава Україні.
Але це заклики примарні
Таке,як пшик,бо вони марні.

І всім потрібно до лікарні
У кого приступи майданні.
Шановні браття українці,
Пани мої голоколінці.