Лина Костенко Не знаю, иль увижу Вас, иль нет

Попова Наталия Борисовна
Не знаю, иль увижу Вас, иль нет,
Пройдём быть может мы друг-друга мимо,
Но главное идёт из дали свет
И я тянусь туда неутомимо.

Не позову, чужое счастье здесь.
И эхо ведь туда не долетает.
Я думаю, я знаю, что Вы есть,
От этого душа уж расцветает.

Не знаю,чи побачу Вас, чи ні.
А може, власне, і не в тому справа.
А головне, що десь вдалечині
є хтось такий, як невтоленна спрага.

Я не покличу, щастя не моє.
Луна луни туда не долітає.
Я думаю про Вас. Я знаю, що Ви є.
Моя душа й від цього вже світає.