ХЬАР, ХЬАР...

Римма Гаджимурадова
ХЬАР, ХЬАР...(  зи мантра)
                Гьаре Кришна...
Хьар, хьар, чан ифей хьар,
Чрада за вал рагъ хьтин фуар,
Рагъ хьтин фуар, чар авай фуар,
Чар авай фуар, хъчад афар!
Хьар, хьар, чан ифей хьар,
ТIалаб я чи уьмуьрда
Хъсан чIавар, хъсан чIавар,
Вили цавар, хъсан гафар, верци ахвар,
Хьар, хьар, чан ифей хьар,
Чрада за вал рагъ хьтин фуар!..

                18.02.2015