Всюди забуяла черемшина

Русский Росс
Переделка песни Н.Джигурды "Вражий голос", которая является переделкой
песни "Черемшина" (музыка В. Михайлюка, слова М. Юрийчука), т.е. снова стала,
на украинском языке, песней "Черёмуха". Ну почти...
Украина - в России. Ну, за дружбу народов!
**************************************

От і знову вражий голос чути:
Треба нам Росію позабути!
Бо там злодій Путін проживає -
Водку п'є й дітями заїдає!

     А ми всі такі хороші й гарні
     Дівчини вродливі й добрі парні
     І хоч нам дуже важко
     Ми вхопили ляжку
                Демократії!

Як же вам не соромно, падлюки!
Обірвать вам треба ноги й руки
Щоб ви, як гадюки, плазували
На Путіна й Росію не брехали!

     Бо у нас тут квітне черемшина
     Мов до шлюбу вбралася калина
     А президент наш Путін -
     Щирий та могутній
                І любить всіх дітей!

Краще подивіться ви на себе
З'їхати зі зглузду - це ж так треба!
Нащо вам здались американці?
Звісно всім які вони засранці!

     І в них ебола квітне й спідовщина
     В траур убралась Вашингтонщина
     Навіть той Обама
     Сховався під диваном
                Від Путіна, мабуть!

От якби ви стали всі хороші
Склали б, з вами, ми до купи гроші
Водку та горілку ми б дістали
Й війни сокиру в землю закопали

     І всюди б забуяла черемшина
     І знов була б одна, в нас, Батьківщина!
     І усі народи
     Їли б на свободі
                Київські ТОРТИ!

*****************
Прослушать песню
в моём (непрофессиональном) исполнении можно здесь:

http://www.realmusic.ru/songs/1351365
http://youtu.be/hlWVdQAFPDg