На землi найбiльший грiх вiйна

Петро Керанчук
Господь до миру світ наш закликає,
Бо  горе в час боїв не має дна.
Життя бійців жорстоко забирає
Сатаною спотворена війна!

Повзе коростою по тілу України...
Чумою виривається з землі
Крізь мозки монстрачів осатанілих,
Нового віку Сатанинських королів.

А, що для них життя по крові брата,
Якщо за ним анцихристи Іуди…
 … не зупинило горе супостатів,
Ґвалтують світ і страждають люди!

Як океан вирує гнів народний,
Від нього нині сховища нема.
Бо не прощає за гріхи природа,
А гріх найбільший на землі  –  війна.