Адресат

Вера Тихнева
Писати вже не відомому адресату,
Насправді, як це ?
Наче слова в нікуди,
Хоча важіль їх надто мала для тебе,
Тобі варто бачити лиш вчинки, яких нема,
Є лише твоє імя на запотілому склі,
Холодними тоненькими пальцями,
Які скоро так повільно зникнуть.