Покидають

Вера Тихнева
Часто буває, коли люди покидають,
Невже все в житті настільки тимчасово ?
Адже ця чи інша була сенсом твоїм,
Життям чи музою,
А тепер , наче яма у тобі така темна і холодна,
Наче, серце викрали і сигналізація не спрацювала,
Що в тобі зараз ?  пустота ?
Не хвилюйся мила, ми далі в нікуда.