Бути в двох

Вера Тихнева
Бути в двох, більше нічого не треба,
Витрачати секунди часу на тебе,
Жити тільки тобою, наче дихати,
Супроводжувати з тобою сонце за горизонт,

Здалось би досить банальні речі,
Так боязко поцілувати тебе, наче в перший раз,
Ніжно торкатись рук твоїх,
Закохуватись в кожен міліметр твого тіла,

Заходячи в кімнату відчувати запах твоїх парфумів,
Вірити, що ти та сама, єдина,
Досить гратись у тимчасову закоханість,
Ти та, яка мені потрібна.