Червнева фантаз1я

Игорь Бережной
Україньським щедрим літом,
Що співа ланами,
Квітнуть дивні білі квіти
С жовтими вічками.

Красуються диво-квіти,
Витріщають беньки,
Неначебто в цілім світі
Лиш вони біленьки.

Ніжні квіти сонцем сяють
Під наметом синім,
Урочисто обіцяють
Щастя,всім дівчатам милим.