Зоряне дiвча

Вячеслав Романовський
Голуб до голубки,
Як юнак до юнки –
Нерозлийвода!
Весняні зарубки:
Ніжні поцілунки –
Любощів орда.

Це життя основа
На моїй планеті,
Де любові дім.
Але знов і знову
В почуттєвім леті
Буду молодим!

Серце небайдуже
І душа натхненна,
Травень ув очах.
Зможу все подужать,
Бо ти є у мене –
Зоряне дівча.

22.06.2015.