Натхнення

Анэль Ри
Давай домовимось, що завжди говоритимем відверто.
Щоб дарувати вогникам між нами бісове безсмертя,
Щоб втамувати жагу до мистецтв, шукаючи натхнення
Один в одному, та в любові до життя лиш сьогоденням.

Давай ділитимемось всім, що лиш колись/комусь спаде на думку,
Коли ти залишаєш дім/купуєш гумку/шукаєш в перехожих порятунку:
Чи буде то ідей підбір; потік думок, уміщений у глави;
Чи то тритомний твір про аромати запашної кави :3

Давай відмовимось від будь-яких обмежень, підкорення думок старим стереотипам.
Ти будеш моїй впевненості стержнем; я ж - джерелом натхнення твоїм логотипам;
Розділимо все щастя надвоЄ, так само як зараз натхнення розділяєм.
___
Лиш подаруй скоріш мені моє
"маленьке персональне пекло".
Вже чекаю ;)