Семья

Лана Виноградова
Сім’я – це важливо, хоча часом складно.
В житті не завжди усе шоколадно.
Сім’я кожен день вимагає турботи,
Без свят, вихідних, бо сім’я – це робота.
Вона не чекає від тебе натхнення,
Сім’я – це довіра, любов та прощення.

Червень, 2015