Душа

Чайслимоном
Я пишу тобі про обійми,
А в самої рветься душа.
І в ній точаться вогняні війни.
Але це тебе лиш потіша.

Адже правда, минеться скоро.
Я забуду твої слова.
Просто ти не моя опора.
Просто я вже тобою жила.

Ти прийдеш в мої сни як звичайно,
Адже там лиш знайомі ми.
І думки мої одностайно.
Дві дороги в одну змели.

Ти надій не давав мені зовсім
І нічого не обіцяв.
Ти ніколи мене й не кохав.
Просто плід моїх уяв.