Авраль

Лидия Лукашина
<<Комуняку на гілляку!>>
<<Кто не скаче,той москаль!>>
Наробили з переляку!..
В Украіні зараз лай,
Лайно льється через край,
Фальш, печаль та зубоскаль...
Мабудь наступив <<авраль>>!!!
-----------------------------------
<<Коммуняку на гилляку>>
<<Кто нэ скачэ, той москаль>=
Наробылы з пэрэляку!..
В Украини зараз лай,
Лайно льеться чэрэз край,
Фальш, пэчаль та <<зубоскаль>>...
Мабудь наступыв <<авраль>>)))