Мо му ангелу

Мария Дождь
Напишу тобі пісню ласкаву,
Що зігріла б тебе уночі,
Надихала б на добру справу,
І вливала ніжності в очі твої.
Нехай рядки у ній обіймають щосили,
Та несуть до тебе мою любов.
Хай вони дають тобі крила,
Та зберігають від непотрібних оков.
Намалюю твій портрет неповторний,
Що сяяв би яскравіше зорі,
Слідкував, щоб смуга життя не фарбувалася в чорний
І не були сумними вечори.
Нехай кожний штрих його нагадує про мою ніжність,
І давав кожний раз надію.
Він може доводити мою вірність,
Коли бути поруч я не зумію.