Останнiй дар

Екатерина Таратун
Я свічечку зсукала
Сльозою прилила
Останній дар для тебе
Зробила, як могла
Нехай горить, не гасне
Ця свічка жалібна
Душа твоя полине
Туди, де нас нема
І вже нам не зустрітися
Ніколи на Землі
Хіба, що в гості вітром
Прилинеш на весні
Легесенько поступай
Я вийду, не журись
Візьми мої печалі
На себе як колись
І в пам’яті про тебе
Є в мене два крила
Вони мене нестимуть
До самого кінця
Обіди всі забуду
Із пам’яті зітру
Залишу лиш хороше
Й навіки збережу
Нехай згорить, не згасне
Ця свічка жалібна
Останній дар для тебе
Зробила як змогла

5 грудня 1999 року