Hungering. Part 1

Анна Валерьевна Холодная
     Кохайте тих, хто просто поруч, хто ніколи не залишить Вас на самоті. Кохайте тих, хто не тямить свого життя без Вашої присутності в ньому. Розділяйте своє життя з тим, для кого воно дорожче за діамант.
     Для кожного слово «кохання» має свою цінність. Правду кажуть, що немає нічого дорожче, ніж почуття того, що ти кохана (-ий) чи кохаєш.
     Мабуть існує таке почуття, від якого перехоплює дихання. Коли ти маєш все, і тобі від цього тепло та затишно в душі. А знаєш як це?
Коли він тебе обіймає, чи просто міцно стискає руку, коли солодко цілує, ти готова розчинитися в часі, подолати сотні кордонів, зруйнувати тисячі бар’єрів, для того, щоб ці моменти стали вічністю.
     Знаєш, це коли ви удвох дивитеся фільм: він насправді цікавий, з хорошим сюжетом і чудовими акторами, але все не те. Фільм цікавить тебе менше всього, тобі дедалі цікавіше спостерігати за ним, за його рухами, поглядом. Тобі хочеться зупинити час і насолоджуватися цією ніжністю безкінечно.
     Знаєш, це коли Ви прощаєтеся, а так не хочеться відпускати, він цілує тебе, так палко та пристрасно, ніби востаннє. Хоча, ти знаєш, що невдовзі Ви знову зустрінетеся, але ця хвилинна дівоча слабкість бере верх. І ти здаєшся. Здаєшся і піддаєшся почуттям.
     Мила моя, це відчуття не передати, це занадто особисте. Іноді, в мене складається таке враження, ніби душа розривається на мільярд часточок для того, щоб одна з них потрапила до нього. Таке відчуття, неначе після довгої розлуки ви не можете вдихнути повітря. Це відчувається так, ніби у Вас є крила, і Ви здіймаєтеся вище хмар, де вже немає жодних меж. Є лише Ви.
     Це тоді, коли серце відчуває найтонше, а душа не має протидії на цю магію.