Брату

Ирина Дурнева
Мій котику, любий, я дуже сумую,
Два місяці майже, тебе вже нема,
І дні до приходу твого я рахую,
В душі вже настала дрімуча зима.

Ще дуже багато тобі там служити,
Не скоро наступить весна,
Я прошу мій любий, тебе, не журитись,
Ти моя надія ясна.