Любов дна покол ння

Алекс Сычёв
Любов єднає покоління
Заради миру на Землі,
Любов`ю живиться коріння
І хліб із сіллю на столі.

А все ж це руки працьовиті,
А все ж це віддано синам,
Любов`ю вся Земля сповита,
Бо не потрібна нам війна.

Любов єднає запорука,
Коли запрошуєм сватів,
Народжує донька онука-
Дає продовження твій дім.

Любов єдна людей в пожертві,
У тимчасовому житті.
У Бога не буває мертвих,
Герої всі для нас святі…

Любов не міряє обличчя
Без доказу своїх чудес,
Любов для всіх, як мудра притча.
Як сонця промені з небес.
               
                Олександр Сичьов