Просто

Вера Тихнева
Просто, дорогій тобі,
Яка була особлива або не як всі,
Просто, дорогій тобі,
Яка була така закрита від усіх,
Просто, дорогій тобі,
Яка була настільки мила,
Просто дорогій тобі,
Яку я так любила..