Час в дпочити

Галлий
 Час  відпочити.



Чарівна  небосинь 
          у  безмежній  прозорі
В  дивовижній  красі
           віддзеркалюють  зорі
Уяви  хоч  на  мить
          теплий  затишок  волі
Перехрестя  століть 
         – як  покликання  долі.
Із  душею  поринь
          в  цей  осяяний  вирій
Заробив – відпочинь,
          дай  здійснитися  мрії.



                * * *
 
Зроби  один  єдиний  крок
На  зустріч  щирому  бажанню
У  відпочинок  свій  квиток
Отримай  всупереч  чеканню.

Здійснити  подорож – це  вчинок
Зусиль  даремно  не  втрачай
Час  спромогтись  на  відпочинок
Умов  найкращих  не  чекай.

Якщо  казати  красномовно:
Не  замикай  у  шафі  мрію
Твій  вибір – то  є  безумовно 
Зроби  вже  остаточну  дію.