Постачальник Щастя. Частина Перша

Анна Валерьевна Холодная
             «Із солодкого я більш за все люблю твої ніжності»   
      А насправді, хоча б один раз за своє життя Ви задумувалися над тим, хто постачає нам Щастя?
      Хто цей чарівник? Чи можливо це гіперкорпорація по доставці позитиву?
      Пам’ятаєте, як в дитинстві, для того, щоб бути щасливим, необхідно було декілька найсмачніших цукерок, нову ляльку чи автомобіль на радіоуправлінні. Якийсь подарунок і дитячий сміх не вщухає в будинку.
       З часом змінюються наші бажання. Тепер, для досягнення рівня «Щасливий» просто потрібно знати, що у твоїх близьких все добре, що твої справи на роботі йдуть вгору, що є той, хто зустрічає тебе з роботи (або вже чекає вдома – влаштувавши романтік). І непотрібно, як в дитинстві тих цукерок, бо із солодкого я більш за все люблю твої ніжності…