Дивизия сс галичина. Украинський текст

Илья Пенский
Дивізія сс "галичина"            
Йдемо ми вперед згідно серця зову   
І повторюють наші імена         
Рідною нашій українською мовой. 

Їх повторюють немов як молитву      
Дивчины у вишиванках усіх кольорів   
Коли йдемо радісно на битву         
І нехай що б більше було новеньких хрестів. 

Могил свіжих старикiв і діток       
Більше було прикрощів і сліз.       
Стріляли партизани із-за гілок      
По нас i iз-за стволів беріз.         

Як радісно ми вбивали жінок і дітей            
Живими їх спалювали прямо у хаті.   
Ми пам'ятали заповіти кобзарей      
Cини україни ми, ми вермахта солдати.      

Під Бродами нас били москалі         
Ми народилися у вишитих рубахах.
I бігли від них швидко як могли      
Того дня ми обосрались усі від страху.