Ще розквiтне

Нат Алия Рассветы-Закаты
Ще розквiтне сiм'я роду,
Що душою, як Зоря!
I зеркальну тиху воду
Розплескає з хрусталя!

Розплескає срiбнi хвилi,
Мир посiє мiж людьми -
Честь розумної родини
Унаслiдують сини!

Лад и радicть правди Слова
Стане цiннicтю завжди,
Щастя дане нам вiд Бога
Буде Сяйвом красоти!