Про УкраIнську владу

Васютович -Большакова Валентина
Вірш написаний як сучасна відповідь на слова Чубинського "Ще не вмерла  Україна"...

Ще не вмерла в Україні її влада й воля,
Ще не вмерла в Україні депутатська доля!
"Душу й тіло"  продали за капітали,
«Браття» чубляться з народом у своїй державі.

Розгулялись запроданці "козацького роду",
Щоб "завзяту працю щиру" здирати з народу,
Продали святу свободу заморському пану,
Ще й сміються олігархи -  знищили державу!

Не вмирає в Україні влада її доля,
За кредити жебракує "від Сяну до Дону"!
А ви, браття, всі сваріться  та поміж собою,
На заробітки подалися діти  із дому!

Згине влада "вороженьків, як роса на сонці",
Бийтеся сліпці - "брати"  у своїй сторонці,
Та чекайте, чи не вмерла, влада в Україні,
Бо вона уже  не ваша - чужинська в країні!

02.05.2014