Кому ти служиш вiк грядущий?

Нат Алия Рассветы-Закаты
Кому ти служиш вiк грядущий, 
Кому дорогу стелиш в рай?
Чом не лунає спiв цiлющий,
Лиш бешкетує водограй?..

Чому протоптану дорогу
Не  освiщають вже вiтри,
Чому так хочеться додому,
А там лиш горе вiд бiди?!..

Вiдкрий дорогу нам до Свiту
Де лиш сiяє сяйво Слiв,
Веди собою кращим вiком
Щасливу долю нам посiй!!!

Хай осiяють Свiтлом очi
З красою чистої душi!..
Ми тiльки в щастi жити хочем,
Щасливу долю нам посiй!!!