На стыке

Алёна Кривошеина
Я не смогла понять твою любовь-
Не вистачило кисню у балоні.
Волнами настроенье вновь и вновь
Ось і палю цигаркі на балконі.

Мне б осознать такую глубину,
Але не вмію кривдою пишатись.
Один из нас ,увы, идёт ко дну,
А доля іншого - на хвилі залишатись.

Тебе казался штормом лёгкий бриз,
Мене здіймають хвилі, наче коні.
Какою светлою казалась эта жизнь,
Коли тримав ти серце у долонях.

Был ты не прав, я тоже не права,
Але ми Один одного тримали.
Но, видно, тёплые закончились слова,
Та стрічку, що в'язала обірвали.

На берег выйдя возле вечных скал,
Я запалю вогонь, щоб ти побачив
Где суша...если плыть устал.
Мені однаково, бо більше я не плачу !