Це - Життя

Максим Петращук
Як жаль, що деякі наші вчинки - не змінити, моменти - вже ніколи не повернути, ніколи не повторити. Будуть нові, можливо приємні, можливо ні, нові люди, які або ввійдуть в наше життя і внесуть до нього якісь корективи, або не змінять зовсім нічого, нові місця, які покажуть нам щось нове в цьому світі. Але те, що було раніше, не повернеш, а саме це буде для нас найдорожчим, саме це для нас закарбується в серці. Саме те, що найбільше хочеться повернути. Це життя. Без перешкод в ньому ти не пройдеш і сотої частини своєї дороги. Тож зустрічай всі перешкоди з усмішкою, бо вони і будуть називатися життям.