Зiрки волохатi. Трилер

Шурченко
"Знов над нами зірки волохаті"
(Невідомий лірник)
***

Був один я опівночі в хаті,
Раптом глянув у темне вікно
Та й побачив - зірки волохаті
П'ють на небі червоне вино.

Крикнув я, щоб вони припинили
Розпивати напої вночі,
Тут зірки нагло очі відкрили
І сказали мені: Ти мовчи!

Ти мовчи, захололу пий каву,
Бо вина ми тобі не дамо,
Та вірші про любовну забаву
Ти складай, хоч вірші ті лайно!

Слів нахабних я дуже злякався,
Зрозумів цей зірковий урок
I під ліжком надійно сховався
Я від тих волохатих зірок.