Olmek isteyirem ole bilmirem

Алиев Орхан Адам
Bu dunya qelbimi ele girib ki,
Bir daha ozume gele bilmirem.
Meni bu heyat ele vurub ki,
Urekden sevinib gule bilmirem.

Soldu omrumde acan gullerim,
Dolasib dilimde qaldi sozlerim,
Bosaldi ureyim dolu gozlerim,
Gozumun yasini sile bilmirem.

Unuda bilmirem, bilmirem seni,
Oxuyur ureyim gemli negmeni,
Yene soyuqlugun usudur meni,
Men yene ozume gele bilmirem

Dunyaya bagliliq nifrete condu,
Heyatim ele bil mezara dondu,
Nur sacan omrume gunesim sondu
Olmek isteyirem ole bilmirem.