I примножиться Сила у Радостi

Катерина Жебровська
І примножиться Сила у Радості
І відкриється Богом дароване
Й Чистота розів’ється у Ясності
І забудеться горе загоєне

І почують хто схоче дослухатись
І побачать серцями і Душами
І долучаться співу Пробуджені
І пізнають себе невмирущими

Й усвідомлять Усе у Єдиному
І з’єднаються з Духом у Сущому
І Земне оживе у незримому
І Небесне воскресне в квітучому

30.06.2015