Целовать другого

Дмитрий Мартин Егоров
Іншого цілувати

Сусід певно знає,
Як ми кохали.
Море повне знає,
Де ми блукали.
Я був для тебе
Ледь-ледь знайомим обличчям
Як звично:
Їду до мами.
Прірва між нами,
річка.
Кінець кінострічки.

І наче кохання зникло,
І наче чого ридати.
Напевно, ти ще не звикла
Іншого цілувати.
І наше кохання зникло.
Інакше чого ридати?
Напевно, ти ще не звикла
Іншого цілувати.

Дайте, прошу, спокій.
Тепер вже одиноким.
Забув.
Не був.
Де все одразу:
Де були разом.
І де поразок
Зазнав.
Не знав.
Їду до мами.
Прірва між нами,
річка.
Кінець кінострічки.

І наче кохання зникло,
І наче чого ридати.
Напевно, ти ще не звикла
Іншого цілувати.
І наше кохання зникло.
Інакше чого ридати?
Напевно, ти ще не звикла
Іншого цілувати.