Краю рiдний!

Лилия Пастухова
Краю рідний!
Рідна Батьківщино!
Серце аж заходиться ,коли
Простягаю руки
До ланів єдиних
Прямо в душу
Линуть всі пісні!
Земле рідна!
Матінко Єдина!
Як прекрасно
Жити на землі!
Простягаю руки,
Мов до сина
Пісні твоі чую
Крізь лани !