Житт вий шлях

Максим Петращук
Не обіцяй - не знаєш як складеться
доля
Не обіцяй - не знаєш ти куди підеш
А буде шлях тяжким і вбогим
І щастя й волі не знайдеш.
А совість буде мучить вічно
Чому ти відвернувся від усіх?
А що є щастям?
Що таке ця Доля?
І хто стоїть за спинами у всіх?
Чому живеш?
Для чого і нащо?
Один Бог зна
Бо ти лише людина
Хто зна, можливо ти щось зміниш
Ти спробуй, просто постарайся
Я знаю, ти у себе віриш
Ти зміниш світ
Якщо не весь
То хоч якусь частину
Зміни себе, стань сильним мов орел
Як ураган несися на всіх крилах
Змітай усе, старі мости, людей
Нехай вони лишаються
Лети подалі, все в перед, в
майбутнє
Бо це важливо, хоч минуле
незабутнє.
Лети, й не довіряй нікому
Бо ти довіришся, і знову...
І знову біг, і знову ти один
Життя мине, ти навіть і не кліпнеш
І навіть видихнуть не встигнеш!