заборони...

Виктор Сурженко
…не дозволяй мовчанню перерости у біль,
із повені не вибухне страждання,
заборони зневіру собі самій!.. мені
не залишай самотнім світ кохання,
зчаруй словами серце, не відпускай туди,
де ми не заспокоєні обоє –
давно забули, що той сон, як дим
він був і є не в злагоді з судьбою…