Воюемо, торгуемо

Георгий Грищенко
Із ворогом воюємо,
Із ворогом торгуємо
Та й ще вертаємо кредит,
Щоб краще воював бандит.

Щоб наші руйнував міста
Вважав це за свої свята,
І наших убивав бійців,
А до в’язниці щоб не сів.

Щоб мирних убивав людей
Та їх малесеньких дітей,
Бо хочуть мирно вони жить
І працювати й світ любить.

Кому війна, кому дохід,
Нехай загине цілий світ,
Аби добряче спекульнуть,
Відсотків триста повернуть.

Ганебно так владарювать,
Давать бандитам виживать.,
Радіє ворог, що ми так
Ведем себе, як той мудак.
01.07.15.