У полонi

Лариса Калинина-Харламова
Не кричи! Не кричи!
Так неможна! Так не треба!
Не кричи!
Не мовчи! Не мовчи!
Божеволію без тебе,
Не мовчи!

Заринай словами в душу,
Де казковий світ пісень.
Підкорятися не змушуй!
Ось і все!

Не тримай! Не тримай
У полоні мої мрії,
Не тримай!
Не ламай! Не ламай
Серця квіточку надію.
Не ламай!

У грудях тремтить кохання,
Мов вогонь по жилах кров.
На крилах несу зізнання: -
Це любов!

Роздягай! Роздягай!
Поцілунками, мов вітер
Роздягай!
Заспівай! Заспівай!
На душі хай пісня світить,
Заспівай!

Полум’ям малює осінь,
У обіймах під дощем…
Я тебе кохаю й досі,
Кохаю ще…
21:12
15.12.13.