Шкода

Лариса Калинина-Харламова
Я думала, що все мине…
В очах кружляє сум і жах.
Шкода тебе, шкода мене.
Та ти не знаєш це нажаль.
Не чуєш болю і нуги
І все тобі не до душі.
Радіють наші вороги.
Зроби, благаю, щось мерщій!

З/п
Подаруй слова колискові,
Хай вони мені допоможуть.
Поцілуй вуста пелюсткові.
Любий, я без тебе не можу!

Об твоє серце кам’яне
Мети розбились, мов кришталь.
Шкода тебе, шкода мене,
Та ти не бачиш це, нажаль.
Не бачиш, як тебе люблю,
Стискає подих у грудях…
За тебе Господа молю:
Хай береже твоє життя!

Я тебе ніколи не зраджу,
Бо серцем відчуваю до болю.
Та навіщо та мені кажеш,
Що у тебе інша є доля?

11.09.11.