Без чого...

Ярина Плетеницька
Я не знаю, від чого мурашки на шкірі.
Цей морозяний валяс коли літня пора.

З перших  хвилин мені стало знайомим і рідним
те що ніколи не було моїм.

Як так буває у світі ? Як ? Так бува...

Я ніколи не була власницька.
та тепер відкрила в собі.

Бажання.

Коли хочеш чогось у житті,
то завада - лиш власні принципи.
Їхня доля у долі твоїй - їхня влада над твоїм життям.
Ми  ніколи не стали іншими,
як би серця не дав Бог нам.