колискова

Лана Виноградова
Тихо-тихо ніч приходить.
Сонечко на землю сходить.
Дітки всі лягають спати.
Треба всім відпочивати!
В дитсадок на ранок, в школу
Треба йти завжди бадьорим!
Ніч... Малятам треба спати,
Відпочинок ніжкам дати,
Ручкам, серденьку, голівці...
Ніч чаклує у домівці..


Червень, 2015