ЛЕТО Зарисовка

Ирина Беларусова
ЛЕТО (Зарисовка)

Солнце притомлённое
На облако легло,
Голубое озеро
Волнами пошло...
Чайки,махнув крыльями,
На вираж пошли.
Усмирило лето
Жаркие деньки...

29.06.2015 г.