Одному сонечку

Васька Руденко
Не бійся, рідний мій, не бійся
Невдач, кумедності і втрат.
Всім негараздам в очі смійся.
Ніколи не дивись назад.
І не жалкуй, про щось минуле,
Майбутнє вже сюди іде.
І не тримай у тілі кулі.
Їх доля власнику верне.
Життя -  така смішна дурниця,
Але, мій любий, я молю.
Ніколи  діяти не бійся.
Я поруч. Я тебе люблю.