А як давно ти казав люблю?

Александра Горюшина
Шукати п'яту пелюстку на квітці бузку-
Це наче плекати надію на диво.
А як давно ти казав "люблю"?
Твої слова мов током по тілу.

Пройдуть і ці хвилини невдачі,
Розтопиться крига,що криє весь світ.
Твій погляд ніжніший за цей оксамит,
Що бережно складений у маминій шафі.

Можливо й планета стрерчить догори,
Можливо й думки твої зовсім про інше.
Та знай,п'ять пелюсток на квітці житті
Шукати потрібно.